Hotel El-Djazair

*****
24 Rue Souidani Boujemaa , Algiers, 16000, Algeriet
Boka online nu. Priser från DZD7469.
Se alla bilder i galleriet

Boka online nu
Priser från DZD7,469

Boka nu
eller ring 888-205-7322
nätter
1 Rums Med 2 Vuxna Ändra sökning
Se priserna
Rums
Rums

Hotel El-Djazair är ett 5-stjärniga hotell idealiskt beläget i Algiers. En hjälpsam och vänlig concierge är alltid redo att assistera med förfrågningar. Resande från alla delar av världen kan använda hotellets valutaväxlingsservice.

Room service kan arrangeras för gäster på hotellet. Njut av en tennismatch när du använder hotellets tennisplan, extra avgift må tillkomma.

Hotel El-Djazair Hotellets faciliteter och tjänster

Wi-Fi ingår Gratis parkering Gratis frukost

Hotellets Faciliteter

  • Concierge
  • Valutaväxling
  • Room Service
  • Tennisplan

Så bokar man Hotel El-Djazair

Att boka är enkelt och tryggt. Fyll i de datum som önskas för ditt uppehåll skicka formuläret.

När rumstyp och priser visas på skärmen igen kan du välja det pris du önskar efter att ha läst informationen i mitten på skärmen, och därefter klicka på knappen "Boka Nu" på skärmens högra sida. När du valt önskad typ av rum kommer du till ett formulär för "Slutför bokningen". Därefter ska du kontrollera "Information om vistelsen" och fylla i de tomma textfälten i formuläret med "Information om gäster".

Se till att ditt namn och din e-postadress är korrekt stavade. När du har fyllt i all behövlig information klickar du på knappen "Slutför bokningen".

För att garantera säkerheten använder en säker server som krypterar kreditkortsnumret och kodar om det så att det blir oanvändbart.

Se alla bilder i galleriet
Gæstevurderinger
Bli den första att skriva ett gästbetyg!

Områdesinformation

Hotell nära Hotel El-Djazair

Stop at Grand Hotel Mercure Alger Aeroport to discover the wonders of Algiers. Both business travelers and tourists can enjoy the ...